Frigorex ofera servicii de calitate datorita
echipamentelor si experientei acumulate

Echipamente speciale de climatizare industriala tip CMF

FRIGOREX SRL produce echipamente speciale de aer condiționat utilizate în combinatele siderurgice, de producere a otelului si aluminiului , care sunt supuse influențelor extreme ale mediului , cauzate de temperaturi ambientale extrem de ridicate +55 … + 85 grade Celsius, radiații termice ridicate, compoziția aerului nefavorabila și / sau inadmisibila (procente de gaze și substanțe în suspensie) și  mai presus de toate, vibrații puternice și impacturi provenite de la macarale.

Linia de producție este echipată cu instrumente specializate pentru refrigerare si aer condiționat, cameră de testare cu senzori unde echipamentele sunt testate în condiții reale de temperatură până la 85 grade Celsius.

Compresor : Nucleul instalației a fost conceput special pentru temperaturi ambientale ridicate și pentru impactul puternic și vibrațiile asteptate provenite de la macarale

Schimbătoarele de căldură sunt realizate dintr-o țeavă de cupru cu pereți groși, cu aripioare de cupru ce au o distanță specială între acestea, diferita fata de schimbatoarele de caldura clasice, din aluminiu. Ventilatorul condensatorului a fost proiectat pentru temperaturi ambientale maxime.

Echipamentele sunt echipate cu un colector de agent frigorific cu volum mare care, pe de o parte, compensează diferențele mari de temperatură și pe de altă parte, este potrivit pentru conservarea agentului frigorific în cazul unei intervenții în ciclul de refrigerare.

Tipuri constructive

Toate modelele de aer conditionat tip CMF au puteri frigorifice cuprinse intre 2 kW si 16 kW, modele ce pot functiona cu diversi refrigeranti

Checklist